Tibet and China


 
 
 

14 april

FAKE … op verzoek van Ilona   http://weblog43.spaces.live.com/default.aspx?mkt=nl-NL&partner=Live.Spaces           bekend maken … STEUN TIBET!!!

y1prAwitfgtFi8XPnuWZsztFxhFyE4tTXC8KrBDb_7UJ8jDpa9I6CG2qX-V4aFHdK4QGjygmELxA5E

 
Deze foto werd gemaakt door een Britse journalist met verborgen camera. ILONA kreeg ‘m via mensenrechten-activisten in Spanje.
 
Het zijn Chinese soldaten die een pakketje monnikenkleding dragen en zich gaan omkleden om (zogenaamd) als monnik te gaan demonstreren  tegen China!!!
 
Echte monniken werden opgesloten tijden deze nep-demonstratie!
 
 
 
Hi,
 
I just signed an urgent petition calling on the Chinese government to respect human rights in Tibet and  dialogue with the Dalai Lama. This is really important, and I thought you might want to take action:
http://www.avaaz.org/en/tibet_end_the_violence/98.php/?CLICK_TF_TRACK
    
After decades of repression, the Tibetans are sending out a global cry for change. Unrest is spreading across Tibet and neighbouring regions, and the Chinese regime is right now making a crucial choice between escalating repression or dialogue.
President Hu Jintao needs to hear that "Made in China" exports and the upcoming Olympics in Beijing will have the support of the world’s people only if he chooses dialogue. But it will take an avalanche of global people power to get his attention.  Click below to sign the petition–in just 7 days, the campaign is over half way to the goal of 2 million signatures!
http://www.avaaz.org/en/tibet_end_the_violence/98.php/?CLICK_TF_TRACK      
                
Thank you so much for your help – forward this email to friends!
 
Advertenties

One thought on “Tibet and China

  1. Hoi Marion, bedankt voor het plaatsen van de foto en natuurlijk heb ik ook de petitie getekend. Ik heb mijn wekelijkse column bij Agnès  ook in het teken van Tibet geschreven… over manipulatie van de pers… wat kun je nog geloven en wat niet…. moeilijk om soms het kaf van het koren te scheiden. Het zou dus in principe mogelijk kunnen zijn dat de monniken in legeruniform doen alsof ze Chinese soldaten zijn en China hiermee in een kwaad daglicht willen stellen.
    Het zou kunnen…. maar dat geloof ik niet in dit geval. De Tibetanen zijn al 50 jaar wanhopig en hebben nooit geweld gebruikt, zeker de monniken niet en de Dalai Lama heeft ook nog nooit tot geweld opgeroepen… ze zien nu met de aandacht voor China middels de Spelen hun kans schoon en ik geef ze groot gelijk en steun ze van harte met alle piepkleine middeltjes die mij ten dienste staan.
    En we moeten met zijn allen ook maar eens iets op space-touw gaan zetten voor Ingrid Bétancourt. Dat is toch ook niet te geloven wat die vrouw -en anderen- moet doorstaan.
    Houdoe! Ilona

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s