Voor Dream


deze is voor Dream maar anderen mogen ook kijken hoor. Even het space team op zijn kop zetten. En ik ken hem al langer ,maar Dream nog niet vandaar.
Advertenties

12 thoughts on “Voor Dream

  1. Geweldig grappig Mazza,het lijkt mij leuk om zo te begiinen met je handtekening. Aaan het begin van elke tekening in het filmpje zit Bill met zijn vinger boven de rode knop…hihi.Lieve groetjes van Edward.

  2. Whahahaha…ja..ik heb deze een tijdje geleden in mijn mailbox ontvangen.Dan vergeet je het en nu..om het weer te zien..Zo leuk.Ik groet je met een glimlach…Corry.

  3. Prachtig … dezae kende ik nog niet … dankjewel mazza …hoop dat je mazzel hebt … dat je space mag blijven en niet plots verdwenen is … maar dan weten we wel waardoor … voel me dan wel erg schuldig jou hiertoe verleid te hebben.Wat zijn we weer ondeugend … vrouwen …!!!!Heet blijft toch wel hierbij hè??? grinnnn … M!(azzel)

  4. Al eens gezien maar het blijft heel erg leuk, Dream kan meteen wat leren! Ik weet niet wie je met het space team bedoelt maar ik vind het bijzonder leuk!Liefs, Ann.

  5. Heerlijk hier ook een beetje lef !!! het werkt aanstekelijk dus grinnn … leuk filmpje ooit eerder gezien maar nu kijk ik er meer met een grote glimlach naar … Goeie van je Mazza … beetje LOL in de tent!!!!! LiefsB

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s