wat een zonde !!!


25 Jaar was hij, onze stille buurjongen. Zijn ouders waren gevlucht voor het oorlogsgeweld in Afganistan. Apetrots dat hun zoon nu werd opgeleid in het Nederlands leger om zo mischien weer wat vrede te kunnen brengen in eigen land. Het heeft niet zo mogen zijn.
Met shock en ontzetting en ongeloof hebben we vernomen deze lieve knappe jongen na een schietongeval in Duitsland is overleden.
De onmacht en ontzetting overheerst, Wat kan het leven soms wreed zijn .

 

Tareq rust zacht

Advertenties

21 thoughts on “wat een zonde !!!

  1. Dat is een vreselijk trieste gebeurtenis Mazza,, zeker als dit een buurjongen van je was,zal het extra hard zijn aangekomen. Ook ik wens je buren en jou sterkte met het verwerken van dit verlies.Liefs van Edward.

  2. Wat een vreselijk triest bericht ,zo jong nog en wat een hel voor deze ouders .Ik ben er stil van ,heel veel sterkte voor je buren en ook voor jou meiss Liefs Elisabeth

  3. Triest…wordt hier stil van…had het wel op het nieuws gehoord, maar zo komt het net iets dichterbij.Sterkte voor de familie en fijn dat je er voor je buren bent…

  4. wat een verhaal ben er even niet goed van zoon vertrekt volgend jaar naar afganistan ben ook altijd zo bang he,veel sterkte voor de familie en vriendengrtjes martine

  5. Wat een in en in triest bericht.Zo jong nog en dan getroffen worden door twee kogels.Veel sterkte voor de familie en zijn vrienden.

  6. Kom net van de familie vandaan, waren er helemaal kapot van natuurlijk. Las het toevallig op de kabelkrant. het is niet te begrijpen, hij schijnt door twee kogels geraakt te zijn.

  7. Dit is toch wel erg triest Mazza, vrede willen brengen in je eigen land en dan omkomen. R.I.P. Tareq en alle familieleden en kennissen heel veel sterkte.Ann.

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s