Een blauwtje gelopen !?


2009-07-14 002 020

 

100_3670 

100_3669

100_3665 

100_3548

100_3551

Zijn ze nu allemaal hetzelfde ? Of zien de kenners onder ons toch verschillen tussen de soorten. Ik zal eerlijk zeggen dat ik door de blauwtjes het blauw niet meer zie.

Advertenties

12 thoughts on “Een blauwtje gelopen !?

  1. Ik dacht even dat je echt een blauwtje had gelopen, en had al een pak pleisters bij de hand maarrrr….tis niet echt nodig zo zie ik nu 🙂

  2. Roel, er is een tijd geweest dat haast alle jongens lang haar hadden en mits goed verzorgd hadden ze haast allemaal een prachtig lang en dik bos haar met heel vaak eigen golven, dus ik weet nog zo net niet of het bij mensen andersom is ;-)))

  3. Ik heb geen idee Marion. De bovenste foto vindt ik goed geslaagd. Ik heb ook eens een tijdje m’n best gedaan met insekten die ik fotografeerde te identificeren. Gek werd ik ervan en was uiteindelijk meer bezig met zoeken op internet dan fotograferen. Er zijn gewoon zo godsonmogelijk veel soorten dat je ze nooit allemaal leert kennen. Heb wel bewondering voor mensen die er zo ontzettend veel vanaf weten

  4. De bovenste foto is echt heel erg mooi wat een prachtig vlindertje is het, en weer zijn de mannetjes mooier dan de vrouwtjes in de natuur gaat dat zo vaak op dat het niet eerlijk meer is ;-)))

  5. je hebt zowel het mannetje als het vrouwtje van het icarusblauwtje gefotografeerd. Die zijn zeker niet hetzelfde qua kleur.

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s