Wat betreft Chinezen maken muizen – Title1


Hiervan rijzen de haren je toch te bergen.

Citaat

Chinezen maken muizen – Title1
Chinese onderzoekers zijn er in geslaagd een muis te maken uit niets anders dan stamcellen. Wanneer volgt de eerste mens?

Advertenties

7 thoughts on “Wat betreft Chinezen maken muizen – Title1

  1. Er zijn meer als een miljard Chinezen, dus klonen kunnen ze al ! Maar zonder gekheid, dit is natuurlijk een gevaarlijke ontwikkeling. Stel dat er wat misgaat, dan zijn de gevolgen mogenlijk niet te overzien !

  2. Dit is nog maar het topje van de ijsberg en wij zullen daar ook niet zoveel over lezen of horen Mazza, Hitler en zijn trawanten zijn al mee bezig bezig geweest en die krankzinnige wilde al een superras kweken van zuivere Noordse typen, de echt knappe koppen zijn na W.O.II verdeel over diverse landen en ook die zijn doorgegaan, klonen, stamcellen, DNA er zijn veel te veel mogelijkheden en ik wil er niet eens aan denken want het gaat allemaal veel en veel te ver.

  3. Hoogst waarschijnlijk komt je vraag al te laat, maar dat zal niemand aan de grote klok hangen.Uiteindelijk zullen ook hier de taboes doorbroken worden, vooral als er op de ene of andere manier geld mee te verdienen valt.Binnenkort dus niet alleen muizevallen "Made in China" maar ook de muizen erbij.Fijne zondag;GroetjesLeo 🙂

  4. Misschien dat de Chinezen zich eerst moeten toeleggen op het respecteren van de mensenrechten, voordat ze een poging wagen om er zelf eentje in elkaar te sleutelen. Voordat ze het in de gaten hebben moeten ze dan hun zelf gecreëerde dicident weer executeren.

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s