Georgina and Crackers in their warm pyama’s


georgina and crackers

Advertenties

12 thoughts on “Georgina and Crackers in their warm pyama’s

  1. Reuzeleuk om te zien Mazza, als dieren het te koud hebben vind ik het totaal geen punt en zo te zien vinden ze het zelf prima! Corry geeft het al aan, paarden krijgen ook heel vaak een paardendeken op en hebben dat dan ook echt nodig, vooral als ze bezweet zijn. Ik hou totaal niet van jasjes voor hondjes, maar als het regent dat het giet dan denk ik er toch sterk over om iets voor Mandy te halen zodat ze niet telkens kletsnat thuis komt Yorkies zijn maar klein en hebben veel vacht en liever een regenjasje dan ziek. Een heel prettig weekend gewenst,liefs, Ann.

  2. ‘k Vind het wel grappig om te zien.’k Ben ook niet zo van om dieren aan te kleden maar soms is het nodig en heeft het ’n functie.Paarden dragen ook dekens en niet alleen in de winter.Vooral wedstrijdpaarden,dat paard van mijn zus had meer dekens dan ik jassen,echt waar!Boy het naakthondje draagt ook ’n jasje als het echt heel koud is hoor.Wij zitten ook weleens te dollen als het regent en Joep wil niet mee…"zullen we ’n regenjasje voor je kopen en laarsjes" 🙂 Ik zit er niet mee maar ze moeten het niet overdrijven!’k Wens je alvast ’n fijn weekend Mazza.Liefs Corry en doggy Joep!!

  3. goed dat ze aan de natuurlijke kwaliteiten van hun leefomgeving in de tuin werken want tegels daar valt niet zoveel eten te halen……….

  4. Er zijn ergere dingen, Deze komen van het zuiden waar het wat warmer is dus ze was bang dat ze het koud zouden krijgen in het Norfolkse. Ze hebben er geen last van. En ze worden goed verzorgd. Volgend jaar krijgen ze ook hun eigen plekje in de tuin zodat ze niet over over de tegels hoeven te lopen, veel belangrijker.

  5. Het is wel lief maar onnatuurlijk. De aaibaarheid van dieren brengt de mens tot gedachten dat dieren ook maar menselijke trekjes moeten aannemen. Nee, voor mij is een dier een dier met zijn dierlijke kwaliteiten en gebruiken. Dat moet vooral zo blijven.

  6. OOOOHHHH…wat is dit LIEF…Het zal nog wat worden als ze weer weg gaan.Je gaat je toch hechten aan die lieverds.Bedankt voor de foto’s,we waren zo nieuwsgierig.Fijn weekend en liefs..

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s