een laat cadeautje


 
 
Advertenties

19 thoughts on “een laat cadeautje

  1. ja inderdaad ik heb eigenlijk nog wel veel bloemen in bloei. chrycanten, campunella, rozen, jasmijn, heide zuidenwindlelie’s, kerstroos. het is alleen niet meer zo uitbundig , en dat voor een tuin ophet noorden.

  2. Mooi hoor, ja zeker laat nog in november, het is nog te zacht voor de tijd van het jaar en dat merk je ook aan de natuur.. Fijn weekend, groetjes, Lourens

  3. De hele natuur is een beetje van slag Mazza, maar dit verwacht je toch niet in november, jij hebt je Sinterklaas cadeautje eigenlijk al binnen. Een heel fijn weekend gewenst hoor!Lieve groetjes van Edward.

  4. Dat is zeker een cadeautje Mazza, maar het is dan ook nog extreem zacht, toch fijn dat je deze vlinder nog even zag. Een heel prettig weekend,liefs, Ann.

  5. Zo dat mazzel hebben hier geen vlinder meer te bekennen ,het blijft een lief gezicht en prachtige dieren.Heb de reiger nog niet weer gezien Marion

  6. Mooi!!!!Wij hebben ook nog "cadeautjes" ….Maar niet heus….MUGGEN…Vanmorgen er weer twee dood gemept en vol bloed..die krengen;-(Fijn weekend.Groetjes,Corry.

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s