ijssculpturen in Roermond


IJssculpturen in Roermond. Laat ik hier maar heel kort over zijn. Witte kerst in ijs. 25 beeldwerken van ijs. doorzichtig ijs, wit ijs, verlicht ijs.  Omgeving van min 8 graden. Je loopt er in minder dan drie kwartier doorheen. Langer zal ook wel niet prettig zijn.  Het is een fotografische nachtmerrie.  Maar het was wel de moeite waard. Kort en krachtig maar oooh wat mooi!!!!  Kunst in ijs. 100_7997

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

11 thoughts on “ijssculpturen in Roermond

  1. jee mooi hoor net als zo veelen heb ik het nog nooit in echt mogen zien wie weet komt het ooit richting friesland dan sta ik met mijn neus voor op hoor mooie vimd ik het

  2. Ik heb het nog nooit in het echt gezien ,lijkt mij fantasties,maar wel heel erg moeilijk om te fotograferen,ik ga naar je album,fijne zondag.

  3. Het lijkt me geweldig mooi om te zien, maar ik denk dat het mij ook niet echt was gelukt, de foto’s geven toch een mooi overzicht. Jammer dat het altijd zo duur moet zijn!

  4. ja de opzet was zeer klein en toch weer groot, 25 verhalen werden uitgebeeld, dus stel maar voor. Verder had je beelden links en rechts van je staan. Ik geloof dat drie kwartier nog ruim genomen is. De beelden zelf waren zeer groot. Groter dan de afstand tussen twee beelden in. Zeer kunstig dat wel, maar met een paar man ben je echt wel een kapitaal kwijt.

  5. Is het maar zo klein van opzet dan? Goh, mijn man is in Eindhoven ernaartoe geweest een paar jaar geleden en die vond hetook wel mooi, maar drie kwartier is toch wel kort.Vind het moeiklijk op de foto’s te zien wat sommige dingen voorstellen, dat zal in het echt wel anders zijn. Dat gebouw vindt ik wel erg mooi.

  6. Hahaaaaa fotografische nachtmerrie. Vorig jaar was er een soortgelijk evenement in Zwolle. Nog steeds spijt dat ik er niet geweest ben want dit is een echte uitdaging. Toch zijn de echte kunstenaars de mensen die dit gecreëerd hebben.

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s