stormpje


Binnen 5 minuten

bomen lagen plat , mijn hor vloog ertussen uit , die ligt daar ergens in de heg.

 


busje werd eventjes opzij gezet door de wind
Pim belt net, is veilig aangekomen op school, met dat ze naar binnen gaan waait er een boom en die neemt even drie auto’s mee.

Stuart komt net binnen, overal liggen bomen op de weg,  moest binnendoor naar huis zelfs in Susteren onder de tunnel ligt een boom, de politie en de brandweer zijn volop uitgereden , Pim is veilig op de diplomauitreiking maar wij kunnen er nu niet naar toe. De jongens krijgen een leuke avond met buffet en daarna mochten wij ouders komen , helaas.  Elena zou naar Susteren gaan naar een feestje. na overleg hebben we besloten haar gauw op te halen bij haar vriendin want ze zouden samen gaan , want Stuart vindt het onverantwoord met al die bomen om haar naar Susteren te laten rijden , hij heeft het de andere ouders ook maar afgeraden. Noodweer dus.

Advertenties

15 thoughts on “stormpje

 1. Wat een natuurgeweld, bij mij op de galerij zijn dakpannen naar beneden gekomen. Vond het wel fascinerend naar te kijken, dreigende luchten gedonder en bliksem, natuur overheerst de mens op dat moment!!

 2. Ha eerlijk is eeerlijk en ik heb met plezier de nieuwe space gemaakt…en zo dat ik er nu ook mee door blijf gaan…Ze vinden 6 weken wachten op antwoord op een mail zeker normaal…moet sie nog steeds krijgen trouwens.Maar het werkt weer en is een prima backup…toch?Grtjes

 3. In Groningen waar ik op dat moment was, vielen de bomen bij bosjes neer.Maar de storm was van korte duur en niet zo heftig als bij jullie in Limburg.Het weer doet wat de laatste tijd.Zijn vreselijke ongelukken gebeurd, voor de verzekeringen hoogtijdagen.Bij jullie was toch een soort alarmfase ‘binnenblijven advies!’ ?Wel veel in zomersekleding kleddernatte wandelaars en fietsers gezien, meer een soort waterballetpretdagen!

 4. Hier ook even flink tekeer gegaan.De hele avond met wat kaarsjes zitten koekeloeren….stroomuitval.maar dat busje, oohh….heftig…Nog gefeliciteerd met het behalen van jouw zoons diploma 🙂

 5. Hm, Eenmaal hier aanbeland was er weinig meer van over. Regen, een enkel flitsje en wat meer wind……. That was it, om elf uur zaten we weer buiten.

 6. Wel heftig daar bij jou Mazza.Het regend hier nu ook, maar even afwachten, volgens de buienradar komt er nog wel het een en ander.

 7. en weinig onweer trouwens , nog geen gedonder en maar een paar flitsen gehad maar de wind was echt tornado-achtig, die foto met dat busje heb ik er nog even bij gezet , werd gewoon op de weg geblazen , zag het net gebeuren , kon niet eens foto’s maken zo hard waaide het.

 8. Geloof dat wij er tot nu toe goed langsaf komen…Ja en met zo’n weertje wil je weten waar iedereen zit…wel jammer van het feestje…maar rond deze tijd komen er wel meer.grtjes

 9. Ja was heavy he…. wij kregen em net iets eerder en binnen no time lagen er bomen om en sloeg het 1x zelfs in. Ben wel blij met de afkoeling maar een tikkie minder mag ook. Pfft.

 10. Ja de lucht was gewoon groen , Agnes een half uur geleden reed ik nog op de fiets naar huis. ineens was het nacht. Was net op tijd binnen om de ramen dicht te doen.

 11. Jeemie ik hoor het net op het nieuws. Hier is heeft alleen goed geregend en slechtseen paar klappen. Binnen blijven vanavond. Extreem wordt het. Hoop dat het meevalt. Nog nooit zoiets op buienradar gezien.

 12. Hoi Mazza, het was wel voorspeld…. ben net terug van een fietstochtje…. het ziet er nog wel onschuldig uit… maar wie weet… gaat het zo knallen… ik ga even op buienradar kijken… help….

 13. Het is hier nu aan het betrekken Marion. Vanmiddag mooi op tijd naa de sportschool gegaan en ben net thuis.Ik heb niet veel zin om met de fiets in dergelijk weer terecht te komen. We zetten ons schrap

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s