zilvermeeuw


zilvermeeuw

even een dagje zon zee en strand

Advertenties

11 thoughts on “zilvermeeuw

  • kan ik me heel goed voorstellen hoor, wij waren er al vroeg , alle files ontweken en het was helemaal niet zo heet, en heerlijke dag gehad, lekker rustig waardoor de vogels inderdaad wat dichterbij durfden te komen.

  • Denk dat Roel dat ook niet weet, insecten bomen ,zoogdieren ,paddestoelen jajaja ,maar vogels is zijn zwakke punt die van rondom de Veluwe kent hij wel, en meeuwen ??????? zelfs onze mentors van de vogelcursus wagen zich daar niet aan, echt heel veel gelijkende soorten en dan nog vier jaargangen verenkleden om het makkelijk te houden. We hadden ook een steltlopertje in zicht, en ik durf niet te zeggen of het de tureluur is of een van de strandlopertjes of zelfs een ruiter. Komt natuurlijk ook omdat je ze niet vaak tegenkomt en dan is het gevoel voor silhouet en gedrag ook niet aanwezig,
   Vogels indentificeren doe je met heel veel gegevens, gedrag, geluid, profiel, verenkleed, kleur poot, soort snavel, grootte, biotoop, kleur, grote kruin. strepen, stippen enz. Dit om het natuurlijk allemaal eenvoudig te houden.

  • ja het zijn best mooie vogels maar moeilijk om uit elkaar te houden hoor al die meeuwen, ik denk dat het een zilvermeeuw was, vanwege die roze poten maar zeker weten ……nee geen honderd procent. vergelijkbaar zijn bijv grote ( ook roze) en kleine mantelmeeuw ( wel gele poten maar zelfde verenkleed)

  • wij hebben altijd onze camera mee en tegenwoordig zelfs een kleine filmcamera, die heeft een enorm Zoom. nu nog leren stil te houden en gebruik leren maken van natuurlijke statieven.

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s