Wat een jaar


Ervan bewust zijnde dat er helaas mensen zijn die mijn blog lezen om ons leven in de gaten te houden. Nog erger men probeert er waar mogelijk bepaalde informatie uit te halen en deze dusdanig uit de context te halen om als bewijs te gebruiken bij belachelijke rechtszaken, en dan ook nog zeggen dat wij alle ellende veroorzaakt zouden hebben. Het is een reden waarom wij ons even op de achtergrond hebben gehouden met updates. Jammer dat een handjevol mensen die eigenlijk niet eens de moeite waard zijn om te vernoemen zo het leven van anderen proberen te verpesten.
Via deze weg wil ik ze toch even laten weten dat wij niets begonnen zijn, dat wij alleen maar gereageerd hebben op hun handelen. Sterker nog dit soort mensen zijn lucht voor ons en eigenlijk hebben wij wel iets beters te doen dan ons er druk om te maken wat anderen (zij dus) van ons denken. Deze mensen zijn zo haatdragend dat ze de waarheid niet meer kunnen en willen zien en het zelfs nodig vinden om ons te bedreigen. Ze denken anoniem want zo laf zijn ze wel. Jammer voor ze want zo maken ze hun eigen leven tot een hel. Ergste is nog wel dat er kinderen bij betrokken worden die nu wel een heel naar beeld krijgen voorgeschoteld. Waar ze zelfs dingen tegen wijsmaken. We kunnen niet meer hopen dan dat zij ook ooit op zoek gaan naar de waarheid, de echte waarheid en niet de waarheid die hen voorgeschoteld wordt. Want zij moeten weten dat hun vader echt ontzettend veel van ze houdt

Voor ons wordt een jaar van voorbereidingen en verdedigen afgesloten met een uitspraak die duidelijk aangeeft dat wij niets misdaan hebben en dat men dit ondanks alle vergezochte bewijzen ook niet heeft kunnen bewijzen.
Eigenlijk is het absurd dat wij zelf een rechtszaak moeten aanspannen om te bewijzen dat wij niets gedaan hebben alleen maar om een  impasse te doorbreken omdat de tegenpartij alleen maar terugvalt op ja maar jij hebt dit en dat gedaan, en je krijgt geen geld meer, en ik stel je verantwoordelijk voor de schade zonder datgene waar alles mee begonnen is überhaupt te kunnen bewijzen en of ooj maar op enige onderhandeling wenst in te gaan.
Sterker nog tijdens dit hele proces blijkt zelfs dat de waard die zijn gasten vertrouwd zoals hij zelf is , heel wat uit te leggen heeft.
En dan vinden ze het gek dat wij niets met ze te maken willen hebben .Het lijkt me toch vanzelfsprekend dat iemand niet meer met personen kan samenwerken die je alleen maar van van alles beschuldigen.
ik heb er heel lang niets van gezegd maar nu moest het  toch even van mijn hart. Of deze mensen het nu via-via lezen of niet. Het interesseert me eigenlijk niet maar mocht het wel zo zijn dan realiseer je dit :

Datgene wat je een ander toewenst zal uiteindelijk jezelf achtervolgen.
En mijn FB spreuk luidde als volgt: Dat het beste van dit jaar, het slechtste van volgend jaar mag worden en niet andersom en dat is iedereen gegund !!!

Advertenties

Wat vind jij ervan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s